اخبار ورزشی

ستاره رئال یک نفر را در کنار زمین ناک اوت کرد +عکس

ستاره فرانسوی رئال مادرید پیش از دیدار مقابل پاری‌سن‌ژرمن، سر یکی از عوامل کنار زمین را با دروازه اشتباه گرفت.

خبر ورزشی

به گزارش خبرورزشی، در جریان گرم‌کردن بازیکنان پیش از بازی رئال مادرید و پاری‌سن‌ژرمن در جام جهانی باشگاه‌ها، کیلیان امباپه در اتفاقی تلخ و جالب توجه نقش اول را ایفا کرد.

او در حال آماده شدن برای این نبرد حساس بود که به‌طور تصادفی با یک شوت پرقدرت و نادرست، توپ را به سر یکی از داوطلبان فیفا که کنار زمین ایستاده بود زد.

در ادامه آن مرد گیج و مضطرب، از شدت درد روی زمین افتاد. اما امباپه لحظه‌ای درنگ نکرد و فوراً خودش را به او رساند تا کمکش کند و نگرانی عمیق خود را نشان داد.

این اتفاق در حاشیه گرم‌کردن پیش از بازی و به‌صورت عجولانه رخ داد، که به دلیل تأخیر تیم‌ها به خاطر ترافیک بین منهتن و ورزشگاه به وجود آمده بود. تیم‌های رئال مادرید و پاری سن ژرمن دیر رسیدند و شروع بازی ۱۰ دقیقه به تعویق افتاد.

ستاره فرانسوی اما وقت را تلف نکرد. سریع خودش را به آن مرد رساند، حالش را جویا شد و کمکش کرد تا بنشیند. امباپه به او آب داد و سعی کرد آرامش کند، در حالی که سایر اعضای تیم پزشکی اطرافشان جمع شده بودند.

اینجا ببینید: خلاصه بازی پاری سن ژرمن ۴ – رئال مادرید ۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا