اخبار ورزشی

ساپینتو در بیمارستان پیشکسوت استقلال را سورپرایز کرد +عکس

ریکاردو ساپینتو، سرمربی استقلال، با حضور در بیمارستان از اکبر کارگرجم عیادت کرد و با قدردانی از زحمات او، وعده داد پیروزی بازی چهارشنبه را به پیشکسوت آبی‌ها تقدیم کند.

خبر ورزشی

ریکاردو ساپینتو، سرمربی تیم فوتبال استقلال، امروز با حضور در بیمارستان از اکبر کارگرجم، پیشکسوت نامدار و اسطوره خط دفاعی آبی‌ها عیادت کرد.

ساپینتو در این دیدار با تمجید از جایگاه کارگرجم در تاریخ فوتبال ایران و استقلال گفت: شنیده‌ام شما یکی از بهترین مدافعان تاریخ ایران و استقلال هستید و زحمات زیادی برای این تیم کشیده‌اید. من زندگی‌ام را برای استقلال گذاشته‌ام و با تمام وجود در حال کار کردن هستم. هدف ما تنها موفقیت و قهرمانی است. مهم نیست از کجا شروع کرده‌ایم، مهم این است که چگونه به خط پایان می‌رسیم. ما یک خانواده هستیم و پیروزی‌های استقلال برای خانواده بزرگ استقلال است.

 دلم می‌خواهد استقلال را قهرمان کنم تا خاطرات تلخم پاک شوند/ آقای حردانی! تاریخ استقلال را دوباره بخوان

سرمربی پرتغالی استقلال همچنین تأکید کرد: «امروز آمدم تا از شما انرژی بگیرم و آن را به تیم منتقل کنم. قول می‌دهم برای بازی چهارشنبه بجنگیم و برد را به شما تقدیم کنیم.»

ساپینتو، پیشکسوت استقلال را سورپرایز کرد +عکس

عیادت ریکاردو ساپینتو از کارجم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا