ساپینتو، حسینی را نمی خواهد؛ دروازه بان پرتغالی مد نظر آبی ها/ ادعای یک خبرگزاری
ساپینتو علاقه ای به حضور حسینی در استقلال ندارد و ترجیح می دهد دروازه بان اول او، خارجی باشد.

به گزارش خبرورزشی، این روزها اخبار زیادی در مورد ماندن یا رفتن سیدحسین حسینی از استقلال شنیده می شود.
در همین ارتباط، مهر مدعی شد ساپینتو علاقه ای به حضور حسینی در استقلال ندارد و الویت او برای قفس توری آبی ها، دروازه بان پرتغالی است.
مهر نوشت: سید حسین حسینی احتمالا از استقلال جدا می شود. عدم توافق مالی بین استقلال و حسینی سبب شده تا این دروازه بان احتمالا از جمع آبی ها جدا شود.
استقلال و حسینی تا این لحظه نتوانستند به توافق برسند و از طرفی ریکاردو ساپینتو هم بیشتر اعتقاد به حضور یک دروازه بان خارجی در تیمش دارد.
اولویت ساپینتو حضور یک دروازه بان خارجی در تیمش است. او یک دروازه بان پرتغالی را به باشگاه استقلال معرفی کرده و از مدیران این باشگاه خواسته تا مذاکرات خود را با او شروع کنند. ساپینتو اعلام کرده که دروازه بان پرتغالی و فرعباسی برای او کافی هستند و با این شرایط دیگر نیازی به حضور حسینی ندارد.
با این حساب به نظر می رسد سید حسین حسینی که از فولاد خوزستان پیشنهاد جدی دارد از جمع آبیها جدا شده و جانشینان او دروازه بان پرتغالی و فرعباسی باشند.
فولاد، حسینی را نمی خواهد؛ یوسوپوف قرارداد دارد/ ادعای یک خبرگزاری