اخبار ورزشی

‏ریکاردو آلوز با تیرک بی‌حساب شد!

ورزش۳

به گزارش «ورزش سه»،  ریکاردو آلوز، ستاره خط میانی سپاهان، در جریان این مسابقه یکی از عجیب‌ترین و پرنوسان‌ترین اتفاقات بازی را تجربه کرد؛ از لرزاندن تیر دروازه حریف تا نجات معجزه‌آسا توسط همان تیرک در نیمه دوم مسابقه سهم آلوز بود.

نیمه اول نبرد جذاب نقش‌جهان، صحنه‌های نفس‌گیر کم نداشت، اما ریکاردو آلوز و تیرک دروازه صحنه‌های جالبی را خلق کردند،  هافبک پرتغالی سپاهان ابتدا با شلیک سهمگین خود از پشت محوطه جریمه، تیر دروازه استقلال را به لرزه در آورد و جدی‌ترین موقعیت برای طلایی‌پوشان به این شکل از دست رفت.

در نیمه دوم ارسال بازیکنان استقلال در میانه راه به پای آلوز برخورد کرد و کمانه کرد. توپ با قوسی عجیب و دور از دستان سیدحسین حسینی که تنها تماشاگر صحنه بود، به سمت دروازه خودی رفت. در حالی که همه منتظر یک گل‌به‌خودی دیگر بودند، همان تیرک دروازه به کمک ریکاردو آمد و توپ را دفع کرد!

بدین ترتیب، دو تیم نه تنها در نتیجه بازی، بلکه در آمار تیرک دروازه هم مساوی شدند و ریکاردو آلوز هم حسابش را با تیرک دروازه‌ها صاف کرد!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا