اخبار ورزشی

رسمی: حامد لک سنگربان جدید فولاد شد

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، یک انتقال جالب توجه و مهم در پنجره تابستانی نقل‌و‌انتقالات فوتبال ایران رقم خورد و حامد لک، دروازه‌بان باتجربه و ۳۴ ساله، با عقد قراردادی رسمی به تیم فوتبال فولاد خوزستان پیوست. لک که پیش از این در فصل هفدهم لیگ برتر سابقه پوشیدن پیراهن فولاد را داشت، اکنون پس از چند سال بار دیگر به این تیم بازگشته تا دوباره در چارچوب دروازه سرخ‌پوشان خوزستانی قرار بگیرد.

حامد لک در دوره نخست حضور خود در فولاد در لیگ هفدهم، در ۲۶ مسابقه به میدان رفت، اما همکاری‌اش با این باشگاه تنها یک فصل به طول انجامید. پس از جدایی از فولاد، او به تیم‌های نساجی، ماشین‌سازی، پرسپولیس و مس رفسنجان پیوست و در این تیم‌ها تجربیات ارزشمندی به‌دست آورد. حالا او بار دیگر به خوزستان بازگشته تا دوران تازه‌ای را در فولاد آغاز کند.

این دروازه‌بان باتجربه در شرایطی به فولاد ملحق شد که این تیم در حال حاضر اوتکیر یوسوپوف، دروازه‌بان ملی‌پوش ازبکستانی را نیز در اختیار دارد. اما نمایش‌های نه‌چندان مطمئن یوسوپوف باعث شد یحیی گل‌محمدی، سرمربی فولاد، برای تقویت این پست حساس، تصمیم به جذب یک گلر کارکشته و مطمئن بگیرد. گل‌محمدی و لک پیش‌تر در تیم‌های صبای قم و پرسپولیس نیز با یکدیگر همکاری کرده‌اند و حالا بار دیگر قرار است زیر نظر یکدیگر کار کنند.

لک که با پرسپولیس سابقه قهرمانی در لیگ برتر و سوپرجام را دارد و با تراکتور نیز جام حذفی را فتح کرده، حالا با انگیزه‌ای بالا به فولاد بازگشته تا در مسیر موفقیت این تیم نقش مهمی ایفا کند. فولادی‌ها فصل گذشته در لیگ برتر به رتبه چهارم رسیدند و اکنون با هدایت گل‌محمدی به دنبال کسب عنوانی بهتر در لیگ بیست‌وپنجم هستند. قرارداد حامد لک با فولاد یک‌ساله است و او پنجمین خرید تابستانی این تیم پس از ابوالفضل رزاق‌پور، حسین سنگرگیر، محمد قریشی و سعید صادقی محسوب می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا