اخبار ورزشی

رسانه‌های ژاپن: برد مقابل برزیل ارزشی ندارد!

ورزش3

به گزارش ورزش سه، در حالی‌که فوتبال کره‌جنوبی پس از شکست سنگین ۵–۰ مقابل برزیل در شوک به‌سر می‌برد، روزنامه ژاپنی سانکِی اسپورتس در یادداشتی جنجالی نوشت: “برد مقابل برزیل مهم نیست، چون مهم‌تر از نتیجه، کیفیت بازی است.” رسانه‌های ورزشی کره به این گزارش ژاپنی واکنشهای زیادی نشان دادند و می‌گویند ژاپن در فوتبال به چنان اعتماد به نفسی رسیده که بردن برزیل را کم‌اهمیت می‌شمارد.

این رسانه در مقاله‌ای با تیتر “حتی با بردن برزیل هم، نمی‌توان صادقانه خوشحال بود” به پیروزی ۳–۲ ژاپن مقابل برزیل در بازی دوستانه اشاره کرد و نوشت: “آن دیدار به‌عنوان یک پیروزی تاریخی مطرح شد و رسانه‌ها آن را جشن گرفتند. اما آیا این موفقیت واقعاً ما را به هدف نهایی، یعنی قهرمانی جهان، نزدیک کرده است؟”

سانکِی با انتقاد از خوش‌بینی افراطی در ژاپن نوشت: “تیم موریا‌سو در آسیا بی‌رقیب است، اما در سطح جهانی هنوز درخشش ندارد. بازیکنان بزرگی مانند اوئدا، اندو، کوبو، میتوما و دووان در اروپا می‌درخشند، اما تیم‌هایی که قهرمان جهان می‌شوند، از سطحی بسیار بالاتر برخوردارند.”

این روزنامه با اشاره به جام جهانی‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۲۲ افزود: “در قطر، ژاپن ما آلمان و اسپانیا را شکست داد و حالا برزیل را، اما هیچ‌یک از این تیم‌ها در اوج نبودند. فشار ژاپن در گل اول مقابل برزیل تحسین‌برانگیز بود، اما اگر حریف در شرایط واقعی خود بود، آیا نتیجه همین می‌شد؟”

2253266

سانکِی در پایان نوشت: “شکست دادن برزیل ضعیف‌تر از همیشه دلیلی برای شادی نیست. ژاپن باید به جایی برسد که برد برابر برزیل دیگر تعجب‌آور نباشد. این تیم هنوز در سطحی نیست که در جام جهانی بدرخشد. پیروزی در یک دیدار دوستانه کافی نیست، مهم نتیجه در میدان واقعی جام جهانی است.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا