اخبار ورزشی

رئال باید هرجور شده است بارسا را ببرد!

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، کاپلو یکی از چهره‌هایی است که در مراسم بیست‌ و پنجمین سالگرد جوایز لورئوس که دوشنبه در مادرید برگزار شد حاضر بود. او حتی در ۷۸ سالگی هم همچنان با همان شور همیشگی درباره فوتبال صحبت می‌کند و نشان می‌دهد که تقریبا تمامی تیم‌های بزرگ را با دقت دنبال می‌کند.

این مربی ایتالیایی در حاشیه این مراسم در گفت‌وگو با خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره عملکرد هانسی فلیک روی نیمکت بارسا اظهار داشت: او به عنوان سرمربی بارسا کار بزرگی انجام داده است، چون متفاوت بازی می‌کند. سبک متفاوتی دارد، سخت پرس می‌کند و زیاد حمله می‌کند اما در دفاع ضعیف است. با این حال در جریان بازی‌ها خودش را احیا می‌کند و تماشای بازی تیمش لذت‌بخش است.»

کاپلو همچنین در پاسخ به درخواستی برای پیش‌بینی نتیجه ال‌کلاسیکوی هفته آینده گفت: «جدال فوق‌العاده‌ای خواهد بود. اما رئال مادرید باید این بازی را ببرد چون در حال حاضر در لالیگا دوم است و لیگ قهرمانان را هم از دست داده است. به همین دلیل فکر می‌کنم این مسابقه برای رئال مادرید در این فصل حیاتی است. آنها باید کوپا دل‌ ری را فتح کنند.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا