اخبار ورزشی

دیگ جوشان سیرجان سرد شد!

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، یکی از دیدارهای نیمه نهایی جام حذفی در حالی بین دو تیم گل گهر سیرجان و ملوان بندرانزلی برگزار شد که تیم میزبان انگیزه بسیار بالایی برای فینالیست شدن داشت. شاگردان مهدی تارتار که در خانه، پذیرای ملوان بودند، با وجود حمایت پرشور هواداران نتوانستند به آنچه مدنظرشان بود برسند.

ورزشگاه شهید سلیمانی سیرجان در حالی سکوهای خود را مملو از هواداران گل گهر می‌دید که این تیم فصل پیش هم تا یک قدمی فینال پیش رفته بود اما در بازی نیمه نهایی به سپاهان باخت و امسال را فرصتی را برای جبران مافات می‌دیدند.

هواداران با پیراهن و شال هواداری تیم محبوبشان، از همان ابتدا تشویق‌های بی‌امان خود را شروع کردند و هر لحظه امیدوار بودند گل اول تیمشان را ببینند. در حالی که گل گهر بیشتر صاحب توپ و میدان بود و سکوهای ورزشگاه مترصد انفجار ناشی از گل این تیم، یک اشتباه و لو دادن توپ و شکل گرفتن ضد حمله غافلگیرکننده کافی بود تا تنها گل بازی توسط ملوانی‌ها زده شود.

تلاش شاگردان تارتار در نهایت جواب نداد و بعد از سوت پایان مسابقه، همان جمعیت حاضر در ورزشگاه، مات و مبهوت به زمین خیره بودند و نمی‌خواستند ناکامی در صعود به فینال را باور کنند. در آن لحظات نه خبری از آن آتش بازی‌های ابتدای مسابقه خبری بود و نه بر طبلی کوبیده می‌شد. فقط چند هزار هوادار آبی پوش دیده می‌شدند که یا فریاد اعتراضشان بلند شده بود و یا سکوت ناشی از نارضایتی از نتیجه را ترجیح داده بودند.

219150121915022191503219150421915052191506

عکاس: جواد نادری‌پور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا