اخبار ورزشی

دی‌زربی: هواداران ببخشند، بدجور تحقیر شدیم

ورزش۳

به گزارش “ورزش سه”، مربی ایتالیایی مارسی گفت: «فصل عجیبی است. مقابل رن و لنس نمایش خوبی داشتیم، اما بعدش کاملاً فروپاشیدیم. یک بار دیگر از هواداران عذرخواهی می‌کنم. با بن‌عطیه و لونگوریا صحبت خواهم کرد تا بفهمیم چه کاری می‌توانیم انجام دهیم. چون این نوع شکست‌ها واقعاً دردناک هستند؛ مخصوصاً در پاریس و آن هم به این شکل.»

سرمربی مارسی ادامه داد: «من داخل ذهن بازیکنان نیستم، نمی‌دانم دقیقاً چه اتفاقی در حال رخ دادن است. تا جایی که می‌توانستیم برای بازی آماده شدیم، اما واضح است که خوب آماده نشده بودیم و باید بفهمیم چرا. چرا به بروژ می‌رویم و آن‌طور بازی می‌کنیم؟ چرا اینجا می‌آییم و چنین نمایشی داریم؟ و چرا مقابل لنس و رن کاملاً متفاوت ظاهر می‌شویم؟»

دی‌زربی درباره ترکیب اولیه

دی‌زربی در مورد انتخاب‌های ابتدایی‌اش گفت: «نه، هیچ حسرتی ندارم، چون فکر می‌کنم از این بازی چیز زیادی برای جبران باقی نمانده است. وقتی این‌همه بازیکن عملکردی ضعیف دارند، جایی برای حسرت نیست. وقتی به این شکل می‌بازی، دیگر نیازی به حرف‌زدن نیست. باید به درون خودت نگاه کنی و با خودت فکر کنی که می‌توانستی بهتر از این باشی.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا