اخبار ورزشی

در واکنش به بحث داور اروپایی؛ فیلمبرداری دربی ۱۰۶ با ۱۶ دوربین

کمیته داوران فدراسیون فوتبال برای کاهش تنش در بحث داوری از تعداد زیادی دوربین برای ثبت لحظات این مسابقه استفاده کرد.

خبر ورزشی

در برنامه زنده تلویزیونی فوتبال برتر عنوان شد مسابقه دربی امروز پرسپولیس و استقلال با تعداد بیشتری دوربین فیلمبرداری می‌شود.

محمد حسین میثاقی یکی از مجریان این برنامه لابلای صحبت‌های محسن ترکی کارشناس داوری حاضر در استودیو اعلام کرد طبق خبرهایی که از اراک به دستش رسیده این مسابقه یعنی دربی صد و ششم با ۱۶ دوربین فیلمبرداری می‌شود تا هیچ صحنه‌ای از چشم داوران اتاق وی‌آی‌آر پنهان نماند و حرف و حدیثی در این ارتباط به وجود نیاید.

لازم به یادآوری است؛ استقلالی‌ها پیش از دربی خواستار به کارگیری داور اروپایی شده بودند و اشتباهات سال‌های گذشته در دیدارهای دربی را دلیل این خواسته خود عنوان می‌کردند که به نظر می رسد این اقدام در جهت کاهش تنش های مربوطه باشد.

 ساپینتو فریاد پیروزی سر داد/ خروج امیدوارکننده استقلالی‌ها از هتل +عکس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا