اخبار ورزشی

درگیری رجب‌زاده به‌خاطر عباس بوعذار! (عکس)

سرمربی فجر سپاسی در بازگشت به شیراز بازی پرتنش همراه با حواشی زیادی تجربه کرد.

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، مهم‌ترین مسابقه هفته هجدهم و آغازین دور برگشت لیگ دسته اول فوتبال ایران را تیم‌های فجر سپاسی و پارس جنوبی جم در ورزشگاه حافظیه برگزار کردند که مهدی رجب‌زاده در بازگشت به شیراز و تقابل با تیم سابقش به یک امتیاز دست یافت ولی در رأس حواشی این بازی بود.

مهدی رجب‌زاده که مسابقه رفت مقابل فجر سپاسی را واگذار کرده بود، دیروز در آستانه گرفتن انتقام و کسب پیروزی قرار داشت که شاگردان پیروز قربانی گل تساوی را در لحظات پایانی به ثمر رساندند و صدرنشینی قاطع خود را ادامه دادند، اما سرمربی پارس جنوبی با عصبانیت و درگیری راهی رختکن شد.

2138820

رجب‌زاده که سال گذشته هدایت فجر سپاسی را برعهده داشت، در پایان مسابقه به دلیل درگیری لفظی با یکی از عوامل باشگاه شیرازی به شدت درگیری لفظی پیدا کرد که بازیکنان و کادر تیم پارس جنوبی سعی در دور نمودن او از میانه زمین برای جلوگیری از تنش را داشتند.

2138821

ظاهرا شروع درگیری‌ها به خاطر خوشحالی گل عباس بوعذار، بازیکن حال حاضر پارس جنوبی به سمت نیمکت فجر سپاسی و تیم سابقش پس از زدن گل دوم بود که تنش‌ها را بیشتر کرد و در پایان بازی هم موجب شد تا شیرازی‌ها مهدی رجب‌زاده را مخاطب‌شان برای این اتفاق قرار بدهند و با او درگیری پیدا کنند.

2138822

درگیری لفظی یکی از عوامل باشگاه فجر با رجب‌زاده کاری کرد تا برای لحظاتی دو طرف در میانه زمین با هم بحث کنند و سرمربی پارس جنوبی سه بار در میان حرکت به سمت بیرون از زمین، دوباره به سمت فرد مورد نظر رفت ولی در نهایت با دخالت محمد سلطانی‌مهر راهی رختکن شد تا تنش‌ها به پایان برسد؛ البته این تنش حالا به مصاحبه طرفین درباره یکدیگر کشیده شده و همچنان ادامه دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا