اخبار ورزشی

درآمد هزار و 160 میلیاردی الشباب بخاطر یک اسم!

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، باشگاه الشباب موفق شد در ازای واگذاری حق نام‌گذاری ورزشگاه اصلی خود به گروه «SHG» مبلغ 44 میلیون ریال سعودی (بیش از 1160 میلیارد تومان) دریافت کند. این گروه یک شرکت سعودی است که در زمینه ارائه پشتیبانی سرمایه‌گذاری و عملیاتی برای کارآفرینان فعالیت می‌کند.

بر اساس این توافق، ورزشگاهی که میزبان مسابقات تیم فوتبال الشباب است، به مدت دو فصل آینده با نام «SHG Arena» شناخته خواهد شد. قرارداد این شراکت استراتژیک شامگاه دوشنبه در ریاض میان باشگاه و شرکت امضا شد. طبق گزارش منابع نزدیک به روزنامه الریاضیه، ارزش این قرارداد سالانه 22 میلیون ریال تعیین شده است.

باشگاه الشباب این اقدام را در راستای تقویت منابع سرمایه‌گذاری و متنوع‌سازی درآمدهای خود توصیف کرده است. در بیانیه‌ای که پس از مراسم امضا منتشر شد، باشگاه تأکید کرد که نام‌گذاری جدید ورزشگاه نقشی مهم در حمایت از مسیر ورزشی و توسعه زیرساخت‌های باشگاه خواهد داشت و نمونه‌ای موفق از همکاری میان بخش‌های ورزشی و خصوصی به شمار می‌رود.

در ادامه این بیانیه آمده است که الشباب متعهد است هم در بعد ورزشی و هم در بعد سرمایه‌گذاری مسیر خود را تقویت کند تا به آرزوهای هواداران جامه عمل بپوشاند و همگام با جایگاه کنونی ورزش عربستان حرکت کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا