اخبار ورزشی

خیانت یونایتد به دیبو: انصراف از خرید در روز آخر!

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، منچستریونایتد در طول تابستان به دنبال جذب دروازه‌بان شماره یک جدیدی بود چون آندره اونانا در دو فصل حضورش به‌ عنوان انتخاب اول در اولدترافورد نتوانسته بود اعتمادها را جلب کند. التای بایندیر به عنوان دروازه‌بان ذخیره نیز هر زمان که به میدان رفت، مرتکب اشتباه شد.

امیلیانو مارتینز، قهرمان جام جهانی با تیم ملی آرژانتین، در مقطعی یکی از اهداف اصلی یونایتد بود و به نظر می‌رسید این ملی‌پوش آرژانتینی آماده است تا یک تیم لیگ برتری را با تیمی دیگر عوض کند. با این حال، او همچنان تحت قرارداد با استون ویلا قرار دارد.

گفته می‌شد که انتقال قرضی جیدون سانچو به ویلا پارک می‌تواند مسیر پیوستن مارتینز از میدلندز به شمال و منچستریونایتد را هموار کند. با این حال، اتلتیک مدعی شده که یونایتد در عوض با رویال آنتورپ برای جذب لامنس به توافق رسیده و مایل است که او را به جای دیبو مارتینز به خدمت بگیرد.

گفته می‌شود این توافق ۱۸ میلیون پوند به‌ علاوه پاداش‌ها ارزش دارد و این دروازه‌بان ۲۳ ساله پس از توافق بر سر قرارداد پنج‌ ساله برای انجام آزمایش‌های پزشکی راهی انگلیس خواهد شد. لامنس پیش‌ از این به فهرست تیم ملی بلژیک دعوت شده بود اما هنوز منتظر انجام اولین بازی ملی‌اش است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا