اخبار ورزشی

خط قرمز هافبک کروات تراکتور به شایعات

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، یکی از شایعات روزهای اخیر مطرح شده در فضای مجازی این بود که بازیکنان خارجی تراکتور دیگر قصدی برای بازگشت به ایران ندارند و این تیم را در لیگ بیست و پنجم همراهی نخواهند کرد. موضوعی که نگرانی هایی را در فضای هواداری این تیم ایجاد کرد اما خیلی زود با واکنش و تکذیب رسمی باشگاه همراه شد.

باشگاه تراکتور در حالی این فصل توانست با دراگان اسکوچیچ یک قهرمانی تاریخی در لیگ برتر کسب کند که نقش ستاره های خارجی این تیم مثل ریکاردو آلوز، ایگور پوستونسکی، اشترکالی و دروژدک کاملا مشخص شود. بر همین اساس حفظ این نفرات برای دفاع از عنوان قهرمانی و درخشیدن در لیگ نخبگان آسیا از اهمیت ویژه‌ای برای کادر فنی برخوردار است.

حالا ایگور پوستونسکی تصویری از خودش منتشر کرده که در حال انجام تمرینات انفرادی، آن هم با پیراهن تراکتور است. تصویری که به خوبی خط قرمزی روی تمام شایعات اخیر مربوط به جدایی این بازیکن می‌کشد.

با توجه به رابطه نزدیک و خوبی که بین بازیکنان و سرمربی کروات تراکتور برقرار است بعید است آنها در بازگشت به ایران اختلاف نظر داشته باشند. ضمن اینکه ممکن است برای فصل بعد یک بازیکن کروات جدید نیز به جمع آنها اضافه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا