اخبار ورزشی

خشم حسن روشن؛ حق ندارد توهین کند آیا فوتبال می‌فهمد؟/ تاسف که تعصب در بین هواداران استقلال کمرنگ شده

حسن روشن، پیشکسوت سرشناس استقلال به اظهارات جنجالی ساعده سیما، سخنگوی این باشگاه علیه علیرضا منصوریان واکنش نشان داد.

خبر ورزشی

حسن روشن، پیشکسوت باسابقه باشگاه استقلال ضمن ابراز نگرانی از وضعیت فعلی آبی‌پوشان پیش از آغاز لیگ برتر، انتقادات تندی را متوجه مدیریت باشگاه و انتخاب ساپینتو به عنوان سرمربی کرد. او معتقد است که مدیران فعلی استقلال، انتخاب‌های درستی انجام نداده‌اند و ساپینتو نیز به دنبال بهانه‌جویی است. روشن با اشاره به محرومیت‌های قبلی ساپینتو، آینده تیم را در هاله‌ای از ابهام دانست و پیش‌بینی کرد که با شرایط موجود، استقلال به موفقیت نخواهد رسید.

اما بخش مهم اظهارات روشن، واکنش تند او به موضع‌گیری ساعده سیما، سخنگوی باشگاه استقلال، علیه علیرضا منصوریان بود. روشن با لحنی کنایه‌آمیز پرسید: “منصوریان این همه زحمت برای فوتبال کشیده، آن خانم فوتبال می‌فهمد؟ ” او تاکید کرد که ساعده سیما حق ندارد به پیشکسوتان، به خصوص علی منصوریان، توهین کند و حضور او در این پست را نامناسب دانست.

حسن روشن در پایان صحبت‌هایش با ایسنا، ابراز تاسف کرد که تعصب در بین هواداران استقلال کمرنگ شده و ساخت بازیکنان استقلالی در آکادمی باشگاه سال‌ها زمان می‌برد. او امیدوار است که با وجود تمامی این مشکلات، هواداران از عملکرد تیم راضی باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا