اخبار ورزشی

خبرورزشی‌گردی| کریم باقری: واقعا زشت است که برای پرسپولیس گل‌ریزان بگیرند/ با پول جمع‌کردن که هرکسی می‌تواند مدیریت کند!

کریم باقری، مربی کنونی پرسپولیس ۱۰ سال قبل نسبت به رفتار باشگاه پرسپولیس مبنی بر جمع‌آوری پول از هواداران برای حل مشکلات این تیم واکنش تندی نشان داد.

خبر ورزشی

در تابستان سال ۱۳۹۴ هنگامی که مشکلات مالی باشگاه به اوج خود رسیده بود، برخی از مدیران آن‌زمان پرسپولیس مدعی شدند که می‌توان قسمتی از مشکلات مالی را با کمک گرفتن از هواداران جبران کرد! این طرح به شدت مورد اعتراض کریم باقری قرار گرفت و او ۱۰ شهریور ۱۳۹۴ در مصاحبه اختصاصی با خبرورزشی آن را قاطعانه محکوم کرد:

  • اگر آقایان واقعا نمی‌توانند پرسپولیس را اداره کنند، بهتر است جای خود را به افراد کاربلد بدهند. اگر قرار بر این باشد که پرسپولیس با گل‌ریزان اداره شود، هر کسی می‌تواند در این باشگاه مدیریت کند.
  • بازیکنان هم برای خودشان مشکلات فراوانی دارند. وقتی یک باشگاه با آن‌ها قرارداد می‌بندد، باید به آن متعهد باشد.
  • برای باشگاه بزرگ و پرطرفداری مثل پرسپولیس واقعا زشت است که شماره حساب بدهند و بخواهند با گلریزان مشکلات مالی را برطرف کنند. اصلا درست نیست از مردم بخواهیم با وجود مشکلات اقتصادی فراوانی که خودشان دارند، بیایند و به پرسپولیس کمک کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا