اخبار ورزشی

حکم نهایی دادگاه داوری ورزش علیه داروین نونیز

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، دادگاه داوری ورزش (CAS) حکم داد که داروین نونیز باید کل محرومیت پنج‌ جلسه‌ای خود را که به دلیل درگیری‌های خشونت‌آمیز پس از حذف اروگوئه از کوپا آمه‌ریکا ۲۰۲۴ مقابل کلمبیا به او تحمیل شده بود، سپری کند.

داروین تا کنون دو بازی از پنج بازی محرومیت خود را پشت سر گذاشته است. فدراسیون فوتبال اروگوئه به این تصمیم اعتراض کرد و به دنبال لغو یا کاهش این مجازات بود.

علاوه بر نونیز، رودریگو بنتانکور (چهار بازی)، ماتیاس اولیویرا، رونالد آرائوخو و خوزه ماریا خیمنز (هر کدام سه بازی) نیز از حضور در بازی‌های تیم ملی اروگوئه محروم شده‌اند.
 دادگاه اعلام کرد: «در این مورد، اصل دفاع از خود قابل‌ اعمال نیست. رفتار بازیکنان اقدامی داوطلبانه، خشونت‌آمیز و غیرموجه بود که ناقض کد انضباطی کونمبول است.»

به این ترتیب، نونیز سه بازی دیگر اروگوئه در مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ را از دست خواهد داد: مقابل پاراگوئه و ونزوئلا در ژوئن آینده و برابر پرو در سپتامبر.

بازیکنان اروگوئه مدعی‌ هستند که تنها برای دفاع از خانواده‌هایشان، که مورد آزار هواداران کلمبیایی قرار گرفته بودند، به سکوها رفتند و با آنها درگیر شدند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا