اخبار ورزشی

حنیف عمران‌زاده: نمک روی زخم هواداران استقلال بزنم؟

مربی تیم فوتبال چادرملو به شدت از کیفیت ورزشگاه تختی تهران انتقاد کرد.

خبر ورزشی

حنیف عمران زاده پس از این تساوی گفت: استقلال تیم بزرگی است و بازیکن، مربی و کادر بزرگی دارد. ما روی نقاط ضعف این تیم کار کردیم و به گل رسیدیم اما روی یک غفلت گل خوردیم اما بازهم تلاش کردیم و توانستیم یک امتیاز را از این دیدار بگیریم.

مربی تیم فوتبال چادرملو خاطرنشان کرد: بیشترین آسیب را تیم چادرملو از زمین ناهموار می بیند. با احترام به همه این زمین ارزش بازی کردن ندارد چرا که فقط به بازیکنان آسیب می زند. وقتی ما این ورزشگاه را انتخاب کردیم زمین شرایط خوبی داشت اما بازی های دیگری که برگزار می شود زمین را خراب می کند.

مدافع سابق تیم فوتبال استقلال در مورد شرایطی که آبی پوشان درگیر آن شده اند گفت: این که من بخواهم در مورد استقلال صحبت کنم جز این که نمک روی زخم هواداران بزنم ثمر دیگری ندارد امیدوارم کسانی که تصمیم گیرنده هستند در استقلال تصمیم خوبی بگیرند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا