اخبار ورزشی

حمله گواردیولا به داور: داری شوخی می‌کنی!

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، دیدار مرحله یک‌هشتم نهایی بین منچسترسیتی و الهلال چهره‌ای از پپ گواردیولا را نشان داد که تاکنون در جام جهانی باشگاه‌ها ناشناخته بود.

خطایی که در دقیقه ۹۷ روی ژرمی دوکو اعلام نشد، گواردیولا، سرمربی سابق بارسلونا و بایرن مونیخ، را به شدت عصبانی کرد. وینگر بلژیکی در حال شروع یک ضدحمله بود -که موقعیت دو به یک بسیار امیدوارکننده‌ای داشت  اما از پشت توسط علی لجمی سرنگون شد.

خسوس والنزوئلا نه تنها کارت نشان نداد، بلکه حتی خطا را هم اعلام نکرد. او صرفاً پایان وقت دوم را اعلام کرد و بازی به وقت اضافه کشیده شد، که این موضوع خشم گواردیولا را برانگیخت.

سرمربی سیتی با سرعت به سمت داور ونزوئلایی رفت، اما این حرکت هیچ ربطی به جشن معروفش در استمفورد بریج نداشت، بلکه برای اعتراض به داور بود.در میان اعتراضات متعددش، می‌شد جمله‌ای قاطع از او شنید: «شوخی می‌کنی؟»

2203849

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا