اخبار ورزشی

حضور خبرساز مدافع سرباز استقلال در ایفمارک

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، بازیکنان استقلال امروز (سه‌شنبه) طبق برنامه از پیش تعیین‌شده برای انجام تست‌های پزشکی راهی مرکز پزشکی ورزشی ایفمارک شدند تا مراحل ابتدایی آغاز فصل جدید را پشت سر بگذارند.

در این بین اما یک چهره خاص و تا حدی غافلگیرکننده در میان بازیکنان دیده شد؛ آرمین سهرابیان، مدافعی که در روزهای گذشته اخباری درباره احتمال رفتنش به تیم‌های نظامی مانند ملوان یا فجرسپاسی برای گذراندن دوران سربازی منتشر شده بود، امروز در تست‌های ایفمارک حاضر شد.

حضور سهرابیان در ایفمارک در حالی است که شنیده می‌شد او به دنبال دریافت معافیت از خدمت سربازی است و حالا با توجه به تصویر منتشرشده از او در جریان تست‌ها، به‌نظر می‌رسد این مدافع جدی‌تر از همیشه به ماندن در استقلال فکر می‌کند.

در صورت موفقیت آرمین در دریافت معافیت، او می‌تواند در فصل بیست‌وپنجم همچنان پیراهن آبی را بر تن کند و در ترکیب تیم ساپینتو قرار بگیرد. این اتفاق می‌تواند خط دفاعی استقلال را از لحاظ تعداد و تنوع بازیکن، در شرایطی ایده‌آل قرار دهد.

در حال حاضر استقلال ایمان سلیمی، سامان فلاح، ضرغام سعداوی، عارف آقاسی و همچنین رستم آشورماتوف، مدافع جدید ازبکستانی را در اختیار دارد. با اضافه شدن احتمالی سهرابیان، ترکیب خط دفاعی استقلال به‌طور کامل بسته خواهد شد.

باید دید ریکاردو ساپینتو که تا ساعاتی دیگر وارد تهران خواهد شد، در جلسه‌ای که با مدیران باشگاه برگزار می‌کند، چه نظری درباره این خط دفاعی پرمهره خواهد داشت و آیا تصمیمی برای جابه‌جایی یا استفاده خاص از مهره‌ها اتخاذ خواهد کرد یا نه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا