حسینی: باید همیشه به فوتبال ایران کمک کنم

به گزارش “ورزش سه”، سید مجتبی حسینی شب گذشته از سوی کانون مربیان فوتبال ایران بهعنوان مربی تاثیرگذار سال انتخاب شد و تندیس خود را از دست حسین فرکی دریافت کرد و به قدردانی از افرادی که وی را انتخاب نمودند، پرداخت.
سرمربی آلومینیوم اراک که سومین سال متوالی حضورش در این باشگاه را سپری میکند و جوانان زیادی را طی فصول اخیر به فوتبال ایران معرفی کرده و فصل قبل هم در کنار کسب رتبه تک رقمی، برخی نفرات تیمش مثل محمدمهدی لطفی، عارف حاجیعیدی، محمدامین کاظمیان و … راهی سپاهان پرسپولیس شدند، اکنون تندیس مربی تاثیرگذار فوتبال ایران را هم دریافت کرد.
مجتبی حسینی در مراسم کانون مربیان فوتبال ایران گفت: از حُسن نظر همه عزیزان تشکر میکنم. خیلی خوشحالم در خدمت پیشکسوتان عزیز هستم. انشاالله خدا این توفیق را بدهد تا همیشه بتوانیم به فوتبال و جوانان این مملکت کمک کنیم.
او با تاکید بر اینکه ما به این فوتبال بدهکار هستیم، عنوان کرد: سالها از کنار فوتبال استفاده کردیم و انشاالله بتوانیم بدهی خودمان را به فوتبال ایران بدهیم.
گفتنی است، در این مراسم دراگان اسکوچیچ بهعنوان مربی سال فوتبال ایران و مهدی تارتار بهعنوان مربی اخلاق انتخاب شدند.