اخبار ورزشی

حریف استقلال، بمب روحیه است!(عکس)

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، پیکانی‌ها بعد از بازگشت به لیگ برتر در 3 هفته ابتدایی مسابقات عملکرد خوبی داشتند و با کسب 5امتیاز به کار خود ادامه می‌دهند. آنها حالا در شرایطی آماده مسابقه چهارم می‌شوند که حریف آنها استقلال است و با توجه به شکست تحقیر آمیز اخیر مقابل الوصل شرایط چندان مناسبی ندارد.

در چنین شرایطی سعید دقیقی سرمربی پیکان قصد دارد شاگردانش را به بهترین شکل آماده مسابقه با استقلال کند. خودروسازان در آرامش و با روحیه خوب تمرینات خود را ادامه می‌دهند و مشخصا انگیزه زیادی برای رویارویی با استقلال خواهند داشت.

بازیکنان پیکان در تمرین روز گذشته خود روحیه بالایشان را به نمایش گذاشتند؛ اگرچه استقلال در این مسابقه محکوم به پیروزی برای جبران شکست اخیر است، اما آنها با تیمی بازی دارند که در هفته های ابتدایی نشان داده حریف سرسختی است و برای موفقیت تلاش زیادی انجام می‌دهد.

222801322280162228015

عکاس: حامد عراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا