اخبار ورزشی

حرفهای مالک خیبر در مورد استادیوم بزرگ خرم آباد!

ورزش3

به گزارش ورزش سه، مجموعه ورزشی شهدای لرستان از حدود یک‌ونیم سال پیش به باشگاه خیبر واگذار شده و این باشگاه مراحل ساخت و تکمیل این پروژه را دنبال می‌کند. مسعود عبدی در جدیدترین گفت‌وگوی خود با اشاره به روند پیشرفت این طرح گفت بازطراحی کامل مجموعه در دستور کار قرار گرفته و بخش‌های مختلف آن ازجمله استادیوم فوتبال با ساخت سکوها و کمپ تمرینی جدید در حال اجراست.

او با بیان اینکه جانمایی اشتباه، نبود منابع آب و مشکلات زیرساختی از دلایل اصلی تأخیر پروژه بوده، اعلام کرد جلسات منظمی با مسئولان استانی برگزار می‌شود تا مشکلات مجموعه برطرف شود و عملیات اجرایی پروژه با سرعت بیشتری پیش برود.

عبدی درباره این مجموعه توضیح داد: این یک مجموعه ورزشی بزرگ است که شامل چندین پروژه مختلف است. لر آره‌نا استادیوم فوتبال‌مان است. در حال ساخت هستیم. زیرساخت مشکل داشت، جانمایی پروژه از روز اول غلط بوده است؛ جایی که آب نداشته و جریان باد مشکلاتی به وجود آورده است.

او در ادامه گفت: نمی‌خواهم گلایه کنم. ۱۷-۱۸ سال درگیر این پروژه بودند و به جایی نرسیده‌اند.  یک سال است که پروژه تحویل ما شده و در حال فعالیت است و بازطراحی کردیم. سکوی یک‌طرفه مثل تختی تهران داشت و ما سکو را دوطرفه کردیم. کمپ تمرینی خوبی طراحی کردیم.  

مالک خیبر درباره ارتفاع این استادیوم از سطح دریا گفت: فکر می‌کنم ارتفاع از سطح دریا ۱۷۰۰ متر است. شهر هم بسیار خوش آب و هوا است و شرایط خیلی خوبی دارد. منتها قرار بود ما زمین‌هایی هم آنجا بگیریم که طرح را توسعه بدهیم و یک پکیج اقتصادی شود.

او با اشاره به همکاری مسئولان استان گفت: آقای استاندار روز جمعه جلسه‌ای گذاشتند و قرار شد دو هفته یکبار یک جلسه برگزار شود که آب ورزشگاه تامین شود، جاده‌های دسترسی ورزشگاه تامین شود. فقط کار اجرایی ما نیست و دوستان باید پیگیری کنند. همه پای هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا