اخبار ورزشی

جمعه شلوغ وزیر ورزش در‌ ورزشگاه آزادی(عکس)

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، وزير ورزش که طی یکی، دو روز اخیر سفری را به استان فارس داشت، بلافاصله بعد از بازگشت به دعوت چند فدراسیون در ورزشگاه آزادی حاضر شد.

دنیامالی ابتدا به اختتامیه لیگ برتر ووشوی مردان رفت، جایی که دانشگاه آزاد به عنوان قهرمانی رسید و ورزشکاران این تیم مدال‌ها و کاپ قهرمانی را از وزیر ورزش دریافت کردند.

برنامه بعدی حضور در تالار بسکتبال آزادی بود، جایی که تیم‌های ملی ایران و هند به مصاف هم رفته بودند. البته که برنامه مهمتر خداحافظی حامد حدادی از بازی‌های ملی بود که امروز رسما با حضور وزیر ورزش اتفاق افتاد.

و در نهایت وزیر ورزش به سالن وزنه‌برداری سر زد؛ جایی که سجاد انوشیروانی و حسین رضازاده از او به گرمی استقبال کردند و دنیامالی نظاره‌گر فینال لیگ وزنه‌برداری شد تا در مراسم اختتامیه این مسابقات هم شرکت کند.

215197821519792151977

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا