اخبار ورزشی

تنبیه جدی برای مشت محکم ستاره یوونتوس!

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، یوونتوس اعلام کرد که کامبیاسو را به دلیل دریافت کارت قرمز مستقیم در دقایق پایانی دیدار سری آ مقابل پارما در روز یکشنبه جریمه خواهد کرد. ایگور تودور، سرمربی یوونتوس، تصمیم این باشگاه را تایید کرد و گفت: «او حرکت احمقانه‌ای انجام داد و جریمه خواهد شد.»

تودور ادامه داد: «با این حال، او بازیکنی است که از نظر ذهنی دائماً در حال پیشرفت است. پتانسیل فوق‌العاده‌ای دارد و می‌بینم که بسیار متمرکز است و میل زیادی به پیشرفت در فاز دفاعی دارد. او برای ما مهم است.»

کامبیاسو قطعاً دیدار بعدی لیگ مقابل جنوا در ورزشگاه ماراسی را از دست خواهد داد و ممکن است بازی حساس و بسیار مهم یوونتوس برابر اینتر در هفته سوم را نیز از دست بدهد. کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایتالیا روز سه‌شنبه و پس از پایان دیدارهای هفته اول سری آ، مدت محرومیت کامبیاسو را تایید خواهد کرد تا تکلیف این بازیکن برای مسابقات پیش رو مشخص شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا