اخبار ورزشی

تمرین پرسپولیس: سانسور ستاره تاتنهام!

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، شاگردان وحید هاشمیان، تمرین امروز (شنبه) خود را از ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه در زمین شماره دو مجموعه ورزشی آزادی برگزار کردند.

این تمرین که ۶۰ دقیقه به طول انجامید، با گرم کردن آغاز شد. پس از آن، کار با توپ و پاسکاری در دستور کار بود و دروازه‌بان‌ها نیز زیر نظر امیلیو، برنامه اختصاصی خود را داشتند. مرور برنامه‌های تاکتیکی و در ادامه، اجرای آنها در جریان فوتبالِ تمرینی، دیگر بخش‌های تمرین بود.

نکته مهم اینکه اخبار پیرامون پرسپولیس در روزهای گذشته مربوط به بیماری هپاتیت سرژ اوریه بوده و با حکم کمیته انضباطی، این بازیکن تا اطلاع ثانوی و مشخص شدن وضعیت بیماری‌اش از تمرین محروم است‌. پرسپولیس در روزهای قبل مانور زیادی روی حضور اوریه در تمرینات داشت و حالا در گزارش تصویری تمرینات مرسپولیس خبری از ستاره سابق تاتنهام نیست.

پرسپولیس که روز دوشنبه در اصفهان به مصاف سپاهان خواهد رفت، فردا آخرین تمرین خود را برگزار می‌کند و پس از آن، راهی سفر خواهد شد.

2218997

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا