اخبار ورزشی

تاج: دیدار دوستانه مقابل روسیه‌ قطعی است؛ ممکن است تیم امید راهی تورنمنت کافا شود/ با سنگال توافق کردیم!

رئیس فدراسیون فوتبال به تشریح وضعیت دیدارهای دوستانه تیم ملی پرداخت.

خبر ورزشی

به گزارش خبرورزشی، تیم‌ ملی ایران در مسیر آماده‌سازی خود برای حضور در جام جهانی به مانند سال‌های گذشته با معضلی بزرگ به نام دیدارهای دوستانه مواجه است.

حملات اسرائیل به ایران، دیدار دوستانه ما مقابل شیلی را که یکی از تیم های ناکام آمریکای جنوبی است لغو کرد اما بازی با روسیه به قوت قبل پابرجاست.

مهدی تاج امشب با حضور در برنامه فوتبال برتر عنوان کرد که اگر رقبای تدارکاتی مناسب‌تری پیدا شوند، تیم‌ امید به حای بزرگسالان راهی تورنمنت کافا خواهد شد.

او ادامه داد: بازی با روسیه در ۲۲ مهر قطعی شده است. برای نوامبر با سنگالی‌ها توافق کرده‌ایم که تیم‌های خوبی در این تورنمنت هستند. اروپایی‌ها الان با هیچ تیمی بازی نمی‌کنند.برای ماه مارس ۲۰۲۶ باید بازی دوستانه جور کنیم. با شیلی، ژاپن، کره جنوبی،کامرون و .. برای بازی دوستانه تیم ملی مذاکره کردیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا