اخبار ورزشی

بیفوما: به امید دیدار ارتش سرخ پرسپولیس!

ورزش3

به گزارش “ورزش سه،” تیوی بیفوما پس از درخشش در ترکیب استقلال خوزستان و زدن پنج گل، راهی پرسپولیس شد. البته این انتقال چندان هم دور از ذهن نبود؛ چرا که وینگر اهل کنگو پیش‌تر در لیست اسماعیل کارتال قرار داشت و باتوجه به شناخت قبلی دو طرف، خیلی زود توافق حاصل شد و قرارداد امضا شد.

بیفوما که پس از پایان فصل لیگ برتر ایران به کشورش بازگشته، حالا درباره احتمال بازگشت دوباره به فوتبال ایران صحبت کرده است. او در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در پاسخ به این سوال که آیا قصد بازگشت به ایران را دارد یا نه، گفت: «من به ایران بازمی‌گردم، چرا نباید برگردم؟ اما هنوز نمی‌دانم چه زمانی برمی‌گردم!»

این بازیکن در ادامه در واکنش به اینکه برخی بازیکنان و مربیان خارجی پس از اتفاقات اخیر تصمیم به فسخ قرارداد با باشگاه‌های ایرانی گرفته‌اند، اظهار داشت: «به هر حال جنگ تمام شده است و برادرهایم آنجا هستند و به زندگی عادی برگشته‌اند. بازیکنان و مربیان هم انسان هستند. شاید بعضی‌ها از بازگشت بترسند، اما چه کسی می‌داند این داستان‌ها چه زمانی به پایان می‌رسد؟ هیچ‌کس جز خدا!»

بیفوما در پایان صحبت‌هایش خطاب به هواداران پرسپولیس گفت: «به زودی شما را می‌بینم، ارتش سرخ!»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا