اخبار ورزشی

برگزاری آشتی‌کنان دو ستاره کلیدی استقلال

سیدحسین حسینی و رامین رضاییان پس از برگزاری جلسه‌ای با حضور مدیرعامل باشگاه، به اختلافات پیش آمده پایان دادند.

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، در جریان اردوی استقلال در کیش، یک اتفاق جنجالی میان رامین رضاییان و سیدحسین حسینی رخ داد که امروز در جلسه‌ای با حضور مدیرعامل باشگاه، علی نظری جویباری، حل‌وفصل شد. حسینی و رضاییان پس از گفتگو با یکدیگر و بررسی سوءتفاهم پیش‌آمده، تصمیم گرفتند به اختلافات پایان دهند و با یکدیگر آشتی کنند.

ماجرا از آنجا آغاز شد که در رستوران محل اقامت تیم، سیدحسین حسینی با صدای بلند به رفتار رامین رضاییان اعتراض کرد. ظاهراً دلیل اصلی عصبانیت حسینی، فیلم‌برداری رضاییان از او در حال صرف شام با فرزند و همسرش بود. این ویدیو که محتوای خاصی نداشت و همان لحظه نیز توسط رضاییان حذف شده بود، باعث شد تا سوءتفاهمی میان دو بازیکن ایجاد شود. با وساطت بزرگان تیم، این ماجرا بدون درگیری لفظی یا فیزیکی خاتمه یافت.

این اتفاق که بیشتر به‌عنوان یک سوءتفاهم شناخته شد، برای مدتی فضای تیم را متشنج کرد اما در نهایت با درایت و مدیریت داخلی باشگاه، به خوبی خاتمه یافت. این اتفاق نشان‌دهنده حساسیت فضای تیم‌های بزرگ و تأثیر روابط بازیکنان بر جو تیمی است.

2136545

استقلال فردا در آغاز دور برگشت لیگ برتر به مصاف شمس‌آذر می‌رود. آبی‌پوشان که در دیدارهای اخیر خود نتوانستند پیروز شوند و چهار بازی متوالی را با تساوی به پایان رساندند، به دنبال بهبود رتبه خود در جدول هستند. این بازی در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد و تیم استقلال امیدوار است با نمایش بهتر و رفع حواشی، شروعی امیدوارکننده در نیم‌فصل دوم داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا