اخبار ورزشی

بدشانسی‌های این بازیکن پرسپولیس تمامی ندارد

محمد عمری که با پشت سر گذاشتن دوران سربازی، آماده بازگشت به پرسپولیس بود، با مصدومیتی جدید مواجه شده که حضور او در میادین را به تأخیر می‌اندازد.

خبر ورزشی

بازگشت محمد عمری به پرسپولیس، که با نمایش‌های درخشانش در دوران حضور در ملوان، انتظارات زیادی را ایجاد کرده بود، همچنان با بدشانسی همراه است. این بازیکن که پس از پایان دوران سربازی به جمع سرخ‌پوشان بازگشت، با مشکلات مختلفی روبرو شده است.

ابتدا، تأخیر در تسویه حساب و دریافت کارت پایان خدمت باعث شد تا او نتواند تیمش را در اردوی آماده‌سازی ترکیه همراهی کند. پس از آن، او با مصدومیتی مواجه شد که دو بازی ابتدایی لیگ را از دست داد.

تعطیلی لیگ فرصت مناسبی برای عمری بود تا به شرایط مسابقه بازگردد، اما بدشانسی این بار نیز سراغ او آمد. در یک بازی تدارکاتی مقابل مس رفسنجان، او دوباره آسیب دید تا وضعیت برایش پیچیده‌تر شود.

با این شرایط، احتمال حضور او در بازی مقابل فولاد خوزستان بسیار کم است و وحید هاشمیان، سرمربی پرسپولیس، نمی‌تواند روی این بازیکن حساب باز کند. به نظر می‌رسد محمد عمری باید تا هفته چهارم لیگ صبر کند تا شاید بتواند به دوران دوری طولانی خود از میادین پایان دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا