اخبار ورزشی

بازگشت غافلگیرکننده امیررضا معصومی به ایران

پدیده طلایی کشتی آزاد که با ۶ نشان طلا در رده‌های نوجوانان، جوانان و امیدهای جهان افتخارآفرینی کرده، حالا با امضای قراردادی رسمی به یک تیم ایرانی پیوست تا فصل تازه‌ای از دوران حرفه‌ای خود را آغاز کند.

خبر ورزشی

 درحالیکه فردا (۲۴ مرداد ماه) مرحله پایانی لیگ دسته اول کشتی آزاد با شرکت ۴ تیم ناوان هیئت کشتی آمل، شرکت آلیمای مازندران، الماس خودرو غرب پایتخت و مس سونگون در تنکابن برگزار خواهد شد، تیم آلیما با هدایت مراد محمدی با امیررضا معصومی قرارداد بست.

 معصومی قرار است فردا برای آلیما در فینال لیگ دسته اول کشتی بگیرد و ظاهرا باتوجه به دوستی خانوادگی بین مراد محمدی و خانواده معصومی، امیررضا قرارداد بسته است.

این کشتی‌گیر چندی پیش و پس از آنکه همراهی تیم ملی بزرگسالان را در پی شکست در فینال جام تختی به امیرحسین زارع، از دست داد، راهی آذربایجان شد و همراه با تیم ملی این کشور تمریناتش را دنبال کرد.

درخواست رسمی فدراسیون کشتی آذربایجان هم برای دریافت رضایت‌نامه این کشتی‌گیر از فدراسیون ایران ارسال شده، اما علیرضا دبیر تاکید کرده که پاسخی به این نامه داده نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا