اینتر بیخیال نشد: جذب مهاجم یاغی در ژانویه

به گزارش “ورزش سه”، باشگاه اینتر در طول پنجره نقل و انتقالات تابستانی پنج خرید جدید انجام دادند: لوئیس هنریک، پتار سوچیچ، آنژه یوان بونی، اندی دیوف و در نهایت مانوئل آکانجی که در روز پایانی به صورت قرضی با بند تعهد مشروط خرید در تابستان سال آینده به این تیم پیوست.
با این حال، اینتر نتوانست با آتالانتا بر سر جذب لوکمن که در مقاطع مختلف تابستان هدف نقل و انتقالاتی شماره یک آنها نامیده میشد، به توافق برسد. پیشنهادی به ارزش ۴۵ میلیون یورو شامل پاداشها از سوی آتالانتا رد شد و همین امر باعث شد لوکمن درخواست رسمی انتقال بدهد و تصمیم بگیرد به بریتانیا بازگردد و به صورت انفرادی تمرین کند.
با این وجود، انتقال به سن سیرو هرگز عملی نشد و این ملیپوش نیجریهای پس از بسته شدن پنجره نقل و انتقالات سری آ همچنان بازیکن آتالانتا باقی ماند. اینتر پس از ناکامی در جذب لوکمن، تصمیم گرفت مسیر دیگری را دنبال کند و به جای آن یک هافبک میانی جدید به خدمت بگیرد. در نهایت دیوف با قراردادی به ارزش ۲۵ میلیون یورو شامل پاداشها به جمع نراتزوری اضافه شد.
حالا کالچومرکاتو مدعی شده است که اینتر در طول پنجره تابستانی حدود ۲۰ تا ۲۵ میلیون یورو کمتر از بودجه مصوب هزینه کرد که احتمالاً به دلیل کنار گذاشتن لوکمن و ورود به مسیر جذب دیوف بوده است. حالا این منابع مالی اضافه میتوانند در پنجره نقل و انتقالاتی ژانویه مورد استفاده قرار گیرند.
به نظر میرسد که مدیران این باشگاه به صورت جدی به دنبال جذب لوکمن در پنجره زمستانی خواهند بود و امیدوار هستند که این بار با آتالانتا برای به خدمت گرفتن این بازیکن به توافق برسند.