اولین محک جدی استقلالیها با پیروزی رامین و رفقا

به گزارش “ورزش سه”، تمرین امروز تیم فوتبال استقلال با تصمیم ریکاردو ساپینتو رنگوبوی جدیتری به خود گرفت و آبیپوشان در قالب یک مسابقه درونتیمی به میدان رفتند.
بازیکنان استقلال در دو تیم سبز و آبی مقابل یکدیگر قرار گرفتند تا در یک تقابل رقابتی، عملکردشان را به کادر فنی نشان دهند. این دیدار تمرینی در نهایت با تساوی یک بر یک به پایان رسید و برای تعیین تیم برنده کار به ضربات پنالتی کشید.
در ضربات پنالتی این تیم سبز بود که موفق شد از زمین مسابقه بهعنوان تیم پیروز خارج شود. در ترکیب تیم سبز چهرههایی چون رامین رضاییان، مهران احمدی، محمدرضا آزادی، امیرمحمد رزاقینیا، علیرضا کوشکی و عارف آقاسی حضور داشتند و نقش پررنگی در عملکرد تیمشان ایفا کردند.
بازیکنان پس از پیروزی در این دیدار، با شور و شعف زیادی شادی کردند؛ صحنههایی که توسط رسانه باشگاه ثبت و منتشر شد و بازتاب زیادی در فضای مجازی داشت.
این مصاف درونتیمی بار دیگر نشان داد که انگیزه بین بازیکنان استقلال بالاست و همه آنها تلاش میکنند تا جایگاه خود را در تفکرات ساپینتو تثبیت کنند.
ریکاردو ساپینتو نیز با دقت تمام عملکرد فنی و فیزیکی شاگردانش را زیر نظر داشت تا در آستانه اردوی ترکیه، ارزیابی دقیقی از آمادگی تیم و نفرات خود داشته باشد.