اخبار ورزشی

اولین تصویر فصل پرسپولیس: سرخ‌ها عازم ترکیه شدند

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، اعضای کاروان پرسپولیس دقایقی پیش در فرودگاه حاضر شدند و پس از انجام مراحل نهایی سفر، تهران را به مقصد ترکیه ترک کردند. بازیکنان سرخ‌پوش با روحیه‌ای بالا و در فضایی صمیمی، آماده سفر شدند و بسیاری از آن‌ها لحظاتی گرم با یکدیگر داشتند.

خوش‌و‌بش‌های چهره‌هایی قدیمی با بازیکنان جدید و لبخندهای دوستانه، فضای مثبتی را در جمع سرخ‌ها به وجود آورده بود.

همچنین حضور کریم باقری، مربی باسابقه و محبوب پرسپولیس در میان بازیکنان، یکی از نکات جالب توجه سفر بود. باقری روز گذشته قراردادش را تمدید کرد و با چهره‌ای خندان وارد سی‌ای‌پی فرودگاه شد و مورد استقبال گرم بازیکنان قرار گرفت و لحظاتی صمیمی را با شاگردانش پشت سر گذاشت.

2206100

اردوی ترکیه نخستین مرحله آماده‌سازی رسمی پرسپولیس با هدایت وحید هاشمیان به‌شمار می‌رود. قرار است تمرینات تیم طی ده روز آینده در کمپ ورزشی ارزروم برگزار شود؛ جایی که شرایط اقلیمی و امکانات حرفه‌ای آن، فرصت مناسبی برای آماده‌سازی بدنی و تاکتیکی بازیکنان فراهم می‌کند.

2206101

با توجه به غیبت رضا درویش در این اردو، مسئولیت مدیریت کاروان به حسین بادامکی، معاون اجرایی باشگاه سپرده شده است. او وظیفه هماهنگی کامل برنامه‌های اردویی را بر عهده خواهد داشت.

پیش‌بینی می‌شود پرسپولیس در طول این اردو چند دیدار تدارکاتی نیز برگزار کند تا کادرفنی با شناخت دقیق‌تری نسبت به ترکیب اصلی وارد فصل جدید لیگ برتر شود.

22061022206103

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا