اخبار ورزشی

انتقاد از داوری در آلمان: بایرن ضرر بزرگی کرد!

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، باشگاه بایرن مونیخ در بازی بعدی خود در بوندس‌لیگا مقابل یونیون برلین نمی‌تواند از ژوائو پالینیا استفاده کند. این بازیکن پرتغالی در جریان شکست ۳-۲ تیمش مقابل بوخوم در روز شنبه، در نیمه اول از زمین بازی اخراج شد. دلیل اخراج او، تکلی بود که با کف پای به پای جورجیوس ماسوراس، بازیکن بوخوم زد.

تصمیم کریستین دینگرت برای دادن کارت قرمز به پالینیا با انتقادات زیادی روبرو شد، از جمله از سوی اورس مایر، داور افسانه‌ای فوتبال. مایر به صراحت اعلام کرد که این اخراج را ناعادلانه می‌داند.

مایر در مصاحبه‌ای با «ران» توضیح داد: «اگر بازیکن حریف پایش را در آنجا قرار می‌دهد، باید انتظار داشته باشد که برخوردی صورت بگیرد. از نظر من، این اصلاً کارت قرمز نیست و بایرن ضرر بزرگی کرد.»

این داور سابق فیفا افزود که او همیشه طرفدار محافظت از بازیکنان بوده است، اما در عین حال تأکید کرد که نباید به فوتبال آسیبی برسد: «پالینیا چه کار اشتباهی کرد؟ او هیچ کاری جز بازی کردن با توپ انجام نداد.»

مایر معتقد است که دلیل افزایش تعداد کارت‌های قرمز در چنین صحنه‌هایی، استفاده از VAR است. او توضیح داد که داوران باید در زمین بازی احساس کنند که چگونه چنین برخوردهایی را ارزیابی کنند. اما در بسیاری از موارد، داوران با دیدن تصاویر ویدیویی که چندین بار تکرار می‌شود، به سمت نشان دادن کارت قرمز سوق داده می‌شوند: «وقتی یک تصویر را سه، چهار یا پنج بار می‌بینید، صحنه همیشه خشن‌تر به نظر می‌رسد. این اشتباه است.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا