اخبار ورزشی

الهلال و خرید یک دروازه‌بان جوان ، سریع و ارزان!

ورزش3

به گزارش ورزش سه، با اعللم روزنامه فرانسوی «اکیپ»، باشگاه الهلال به توافق نهایی برای انتقال متئو پتولیه رسیده و این انتقال با مبلغی حدود ۳۵۰ هزار یورو انجام خواهد شد. همچنین بندی در قرارداد لحاظ شده که ۲۰ درصد از مبلغ فروش احتمالی بعدی به باشگاه لیون تعلق گیرد. این انتقال پس از چند هفته مذاکره فشرده و در حالی انجام می‌شود که خود بازیکن پیش‌تر موافقتش را برای پیوستن به الهلال اعلام کرده بود.

پتولیه متولد ۲۰۰۴ و پرورش‌یافته آکادمی مشهور لیون است. او فصل ۲۰۲۳-۲۰۲۴ را به طور قرضی در سوشو گذراند و در ۶۵ مسابقه به میدان رفت، ۲۲ کلین‌شیت ثبت کرد و در مجموع ۷۰ گل دریافت کرد. با وجود سن پایین، او توانسته خودش را به عنوان یک گلر واکنش‌سریع و مسلط در مهار تک‌به‌تک‌ها مطرح کند.

این دروازه‌بان جوان همچنین سابقه حضور در رده‌های مختلف سنی تیم ملی فرانسه را دارد و اخیراً در آخرین اردوهای تیم ملی زیر ۲۰ سال این کشور هم دعوت شده بود. به همین دلیل، او در میان استعدادهای دروازه‌بانی فوتبال فرانسه به عنوان یکی از چهره‌های آینده‌دار شناخته می‌شود.

پیش از نهایی شدن این انتقال، چند باشگاه فرانسوی و اروپایی نیز پتولیه را زیر نظر داشتند؛ از جمله تیم‌هایی از لیگ بلژیک و لیگ ۲ فرانسه. اما طبق گزارش‌ها، پیشنهاد مالی الهلال و ثباتی که به بازیکن وعده داده شد، باعث برتری این باشگاه سعودی در این رقابت شد و مانع ورود جدی رقبا به مراحل پایانی مذاکرات شد.

این خرید برای الهلال یک سرمایه‌گذاری بلندمدت به شمار می‌رود، زیرا متئو پتولیه همه ویژگی‌های لازم برای تبدیل شدن به یکی از بهترین دروازه‌بان‌های منطقه را دارد. علاوه بر این، حضور او می‌تواند به عنوان جایگزینی موقت برای یاسین بونو، دروازه‌بان مراکشی الهلال، عمل کند؛ بونو در پایان سال برای همراهی تیم ملی کشورش در جام ملت‌های آفریقا، اردوی الهلال را ترک خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا