اخبار ورزشی

اعتراف تلخ مسی: شاید آخرین بازی در آرژانتین!

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، مسی هنوز به صورت رسمی اعلام نکرده است که چه زمانی قصد دارد از تیم ملی آرژانتین خداحافظی کند اما او می‌داند که دیدار چهارم سپتامبر مدافع عنوان قهرمانی جهان برابر تیم ملی ونزوئلا در ورزشگاه مونیومنتال می‌تواند آخرین بازی مرحله مقدماتی جام جهانی او در خاک این کشور باشد.

این بازیکن پس از پیروزی ارزشمند ۱-۳ اینترمیامی برابر اورلاندو سیتی در مرحله نیمه‌ نهایی رقابت‌های لیگزکاپ که دو گل در آن به ثمر رساند و نقش مهمی را در کسب این پیروزی ایفا کرد، در گفتگو با اپل تی‌ وی اعتراف کرد که این بازی در بوینس آیرس برای او اهمیت خاصی خواهد داشت.

او در این باره گفت: «بله، این بازی خاص خواهد بود، یک مسابقه بسیار ویژه برای من است چون آخرین بازی در مرحله مقدماتی است. نمی‌دانم بعد از آن دیدارهای دوستانه یا مسابقات دیگری برگزار خواهد شد یا نه. همسرم، فرزندانم، پدر و مادرم، خواهر و برادرهایم، همه آن‌جا خواهند بود. ما آن را به همین شکل تجربه خواهیم کرد. بعد از آن نمی‌دانم چه اتفاقی خواهد افتاد.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا