اخبار ورزشی

استقلال، والیبال و دو انتصاب جدید

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، در نشستی که با هدایت و راهبری  علی تاجرنیا، رئیس هیئت مدیره و سرپرست باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ایران، روز سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ در محل باشگاه برگزار شد، عبدالناصر نیازی به‌عنوان سرپرست تیم والیبال استقلال گنبدکاووس منصوب شد.

در این نشست، راهبردها و سیاست‌های باشگاه در حوزه والیبال تشریح شد و برنامه‌های فصل ۱۴۰۴-۱۴۰۵ مورد بررسی قرار گرفت و از سوی ریاست هیئت مدیره و سرپرست باشگاه تأیید شد.

همچنین، ناصرقلی سارلی به‌عنوان مدیر تیم‌های والیبال استقلال ایران منصوب شد تا روند ورود تیم والیبال استقلال گنبد به چرخه نقل و انتقالات و آماده‌سازی برای فصل جدید را مدیریت کند. این تیم با سرمربیگری کامبیز یعقوبی، که پیش‌تر به‌عنوان سرمربی انتخاب شده بود، یکی از مدعیان اصلی لیگ خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا