اخبار ورزشی

استقبال عجیب بومی از مولر در کانادا! (عکس)

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، مولر ساعتی پیش وارد فرودگاه بین‌ المللی ونکوور شد تا به تیم وایت‌کپس بپیوندد. این قهرمان ۳۵ ساله جام جهانی با استقبال رهبران بومی قبیله «ماسکویام» روبرو شد که با اجرای مراسم سنتی طبل‌ نوازی و سخنرانی رئیس قبیله، وین اسپارو، از او تجلیل کردند.

هواداران در سالن ورودی با در دست داشتن پرچم‌ها و پوشیدن پیراهن‌های آلمان، بایرن و ونکوور به استقبال او آمدند و مولر نیز برای امضا دادن و عکس گرفتن با آنها توقف کرد. این مهاجم باتجربه تا پایان فصل ۲۰۲۵ با ونکوور قرارداد بسته و برای فصل ۲۰۲۶ نیز گزینه «بازیکن شاخص» را در قرارداد دارد. انتظار می‌رود اولین بازی او در لیگ فوتبال آمریکا یکشنبه در دیدار خانگی مقابل هیوستون دینامو باشد.

حضور مولر یکی از بزرگ‌ترین خریدهای تاریخ باشگاه وایت‌کپس محسوب می‌شود و او را در کنار نام‌هایی چون لیونل مسی، دیوید بکام، زلاتان ابراهیموویچ و وین رونی در فهرست ستاره‌های بین‌المللی لیگ فوتبال آمریکا قرار می‌دهد. جدایی او از بایرن در تابستان امسال به ۱۷ سال حضورش در این باشگاه پایان داد که در آن ۲۵۰ گل در همه رقابت‌ها به ثمر رساند، ۱۳ قهرمانی بوندسلیگا و دو عنوان لیگ قهرمانان اروپا به دست آورد و با تیم ملی آلمان در سال ۲۰۱۴ جام جهانی را بالای سر برد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا