اخبار ورزشی

ادعای خبرنگار آلمانی؛ ستاره تیم ملی چین در رادار استقلال!

برخی خبرها از توافق باشگاه استقلال با یک بازیکن چینی حکایت می‌کنند.

خبر ورزشی

به گزارش خبرورزشی، یک خبرنگار آلمانی مدعی شد که باشگاه استقلال به جذب وینگر تیم ملی چین علاقه‌مند است.

وی شیهائو بازیکنی است سابقه بازی در شاندونگ لیانگ، بوآویشتا، لیکسوز، بجینگ گوان و گوانگژو اورگرانده را دارد و حالا نامش در حوالی تیم ساپینتو شنیده می‌شود.

روزگاری آکادمی باشگاه آژاکس خواهان به خدمت گرفتن این بازیکن شده بود اما در نهایت این اتفاق عملی نشد. شیهائو در جام ملتهای ۲۰۲۴ آسیا نیز یک بازی برای تیم ملی کشورش انجام داده است.

یک خبرنگار آلمانی در حساب توییتر خود ادعا کرده بود: پیشنهاد ۲۰۰ هزار یورویی استقلال برای خرید آلوین فورتس توسط سلانگور رد شد. این تیم حالا تمرکز خود را روی شیهائو وی هافبک چینی گذاشته است. مذاکرات به زودی آغاز خواهد شد.

او حالا با بازنشر همین توییت مدعی شد که باشگاه استقلال به جذب ستاره چینی نزدیک شده است. همچنین باشگاه ام سی الجزیره نیز در آستانه به خدمت گرفتن الکسی گندوز، گلر پرسپولیس است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا