اخبار ورزشی

ادای احترام ویژه به ژوتا در اولین بازی لیورپول (عکس)

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، ژوتا ۱۰ روز پیش در سن ۲۸ سالگی و به‌ همراه برادر کوچکش، آندره سیلوا، در یک سانحه رانندگی در اسپانیا جانش را از دست داد. جامعه فوتبال به شکلی یکپارچه در سوگ این وینگر دوست‌داشتنی که در آنفیلد از محبوبیت بالایی برخوردار بود، عزادار شده است.

باشگاه لیورپول در طول ۱۰ روز گذشته بارها در بیرون ورزشگاه آنفیلد به قهرمان فقیدش ادای احترام کرده است، بازیکنی که این باشگاه از او به‌ عنوان «یک فقدان غیرقابل تصور» یاد کرد. این ادای احترام بار دیگر پیش از آغاز دیدار دوستانه لیورپول مقابل پرستون در ورزشگاه دیپ‌ دیل در روز یک‌شنبه تکرار شد.

این مراسم با اجرای احساسی سرود معروف باشگاه لیورپول، You’ll Never Walk Alone، توسط خواننده کلودیا رز آغاز شد، ترانه‌ای که به‌ طور ویژه به ژوتا و برادرش تقدیم شد.

2207525

بن وایتمن، کاپیتان پرستون، به نمایندگی از باشگاهش با گذاشتن حلقه گلی مقابل شش هزار هوادار لیورپول که به دیپ‌ دیل آمده بودند، به ژوتا ادای احترام کرد، حرکتی که با تشویق پرشور حاضران همراه شد.

2207526

سپس یک دقیقه سکوت کامل برقرار شد و بازیکنان که بازوبند مشکی به بازو بسته بودند، به‌ همراه هواداران در سکوت به درگذشت این ستاره پرتغالی فکر کردند. این سکوت با دقت کامل رعایت شد و پس از پایان آن، تشویق پرشوری از سوی تمام تماشاگران حاضر در این ورزشگاه شنیده شد.

2207527

بسیاری از هواداران با شال و تصاویری از این ستاره پرتغالی در ورزشگاه حاضر شدند و تعداد زیادی پرچم پرتغال هم در دست تماشاگران در بخش‌های مختلف ورزشگاه دیده می‌شد.

2207528

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا