اخبار ورزشی

آرژانتین ۱-۱ کلمبیا: کاری از مسی برنیامد

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، تیم ملی آرژانتین صبح امروز به وقت ایران در چارچوب دیدارهای مرحله انتخابی رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ روبروی تیم ملی کلمبیا به میدان رفت و دو تیم پس از ۹۰ دقیقه تلاش در نهایت به تساوی ۱-۱ رضایت دادند تا سه امتیاز این بازی را با یکدیگر تقسیم کرده باشند.

ویدئو: 378864

شاگردان لیونل اسکالونی مالکیت توپ را در نیمه اول تا حد زیادی در اختیار داشتند، اما در ایجاد موقعیت گل به خوبی عمل نکردند و این کلمبیا بود که توانست شرایط بهتری را برای خودش رقم بزند و حداقل دو موقعیت گل خوب روی دروازه حریف ایجاد کند که در نهایت یکی از آنها وارد دروازه شد.

روی اشتباه رودریگو دی پل که توپ را لو داده بود، بازیکنان کلمبیا به سرعت به سمت محوطه جریمه حریف حرکت کردند و کاستانیو آن را به لوئیس دیاز رساند که در سمت چپ در اواسط زمین حضور داشت. این بازیکن با نمایش تکنیک درخشان و توانایی‌هایش با قدرت پیش رفت و چند بازیکن حریف را از پیش رو برداشت تا یک سولو گل زیبا را به ثمر برساند و تیمش را در دقیقه ۲۴ از حریف پیش بیندازد.

ویدئو: 378858

شرایط در نیمه دوم تغییر کرد و این آرژانتین بود که موفق شد جواب حملات کلمبیا را بدهد، اما به ثمر رساندن گل مساوی تا دقیقه ۸۱ و در فاصله ۹ دقیقه تا پایان وقت قانونی این بازی طول کشید. پالاسیوس توپ را از سمت راست به آلمیدا در پشت محوطه جریمه رساند و او با ورود به محوطه جریمه حریف توانست یک شوت تماشایی را بزند و توپ را به گل تبدیل کند.

ویدئو: 3788602197832

آرژانتین که پیش از این صعودش به جام جهانی را قطعی کرده بود، با این امتیاز ۳۵ امتیازی شد و همچنان در صدر جدول ماند و کلمبیا هم با ۲۲ امتیاز در جایگاه ششم جدول رده‌بندی قرار گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا