اخبار ورزشی

آرژانتین و دو مقصد خاص و غیرمعمول

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، اتحادیه فوتبال این کشور (AFA) رسماً تأیید کرد که تیم ملی آرژانتین در دو بازه زمانی پاییز امسال دیدارهای تدارکاتی برگزار خواهد کرد. نخستین تور از ۶ تا ۱۴ اکتبر در ایالات متحده خواهد بود و دومین تور نیز بین ۱۰ تا ۱۸ نوامبر در لوآندا، پایتخت آنگولا، و ایالت کرالا در هند انجام می‌شود. حریفان این مسابقات هنوز مشخص نشده‌اند.

آلبی‌سلسته که صعودش به جام جهانی ۲۰۲۶ در آمریکا، مکزیک و کانادا قطعی شده است، پیش از این تورها باید آخرین بازی‌های مقدماتی آمریکای جنوبی را برگزار کند. شاگردان لیونل اسکالونی نهم سپتامبر میزبان ونزوئلا خواهند بود و پنج روز بعد در گوایاکیل به مصاف اکوادور می‌روند. آرژانتین با ده امتیاز اختلاف نسبت به اکوادور صدر جدول را در اختیار دارد.

اسکالونی برای این بازی‌ها فهرست اولیه بازیکنان را اعلام کرده است که حضور لیونل مسی و دعوت غافلگیرکننده از خوان مانوئل لوپز، مهاجم پالمیراس، از نکات مهم آن است. در عوض، انزو فرناندس به دلیل محرومیت ناشی از اخراج مقابل کلمبیا در لیست نخواهد بود.

طبق برنامه، آرژانتین در تقویم سال آینده نیز دیداری ویژه دارد؛ تقابل با اسپانیا قهرمان اروپا در سومین هفته مارس، هرچند هنوز محل برگزاری این بازی مشخص نشده است. پس از آن، قهرمان جهان باید از ۱۱ ژوئن تا ۱۹ ژوئیه در رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ از عنوان خود دفاع کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا