اخبار ورزشی

آرشا پس از جام ملت‌ها به دروازه برگشت

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، ترکیب تیم فوتبال هوادار برای دیدار حساس مقابل شمس آذر در حالی اعلام شد که با یک سورپرایز جالب از سوی امید روانخواه همراه بود. با نظر این مربی آرشا شکوری در ترکیب ثابت قرار گرفت تا وظیفه حراست از دروازه بنفش‌ها در این بازی شش امتیازی را بر عهده داشته باشد.

شکوری که مدتها بود در لیگ برتر نیمکت نشینی را تجربه می‌کرد، به لطف درخشش در مسابقات جام ملت‌های زیر 20 سال آسیا بار دیگر مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت و این درخشش باعث شد امید روانخواه نیز برای اولین بار تصمیم بگیرد به این دروازه بان اعتماد کند.

آرشا آخرین بار در چارچوب هفته سوم لیگ برتر در بازی مقابل تراکتور به میدان رفت و بعد از آن دیگر فرصت حضور در زمین پیدا نکرد.

او در سه هفته‌ای که به میدان رفت پنج گل دریافت کرد و یک کلین‌شیت هم به ثبت رساند و حالا امیدوار است بتواند در بازگشت به ترکیب، به دومین کلین‌شیت لیگ برتری خود دست پیدا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا