آخرین تلاش استقلال برای جذب لژیونر جوان
باشگاه استقلال یک بار دیگر برای جذب سعید سحرخیزان نامه زد.

به گزارش خبرورزشی، بند فسخ قرارداد سعید سحرخیزان با باشگاه روسی به حدی بالاست که استقلال نمی تواند با فعال کردن آن، این بازیکن ایرانی را به خدمت بگیرد.
اما مدیران استقلال یک بار دیگر به باشگاه اورنبورگ روسیه نامه زده اند و اعلام کردند حاضر به مذاکره رو در رو با آنها برای جذب سعید سحرخیزان هستند.
استقلال پیش از این هم خواهان جذب حسین نژاد از دینامو ماخاچ قلعه شده بود که روس ها اصلا هیچ جوابی به درخواست باشگاه استقلال ندادند تا آبی ها ناچار باشند به فرستادن نماینده برای مذاکره نهایی فکر کنند.
حالا استقلال منتظر است باشگاه روسی اعلام کند پدیده ایرانی اش را در اختیار استقلال می گذارد یا نه؟ سعید سحرخیزان فصل پیش ۸ گل برای اورنبورگ در لیگ و جام حذفی روسیه به ثمر رساند و همین آمار باعث شده روس ها در فروش او سختگیر باشند.
اگر طی هفته آتی جوابی از باشگاه روس نیاید استقلال پرونده سحرخیزان را هم مثل پرونده حسین نژاد می بندد و سراغ سایر گزینه ها می رود.
در همین زمینه؛ پروژه ناتمام ساپینتو؛ استقلال هنوز ۶ هدف مهم دارد!