اخبار ورزشی

پیام‌های طارمی به اینتر و پورتو رسید

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، مهدی طارمی، مهاجم ایرانی المپیاکوس یونان که سابقه بازی در اینتر و پورتو را هم در کارنامه دارد، پس از قطعی شدن قهرمانی این دو تیم در سری آ ایتالیا و لیگ برتر پرتغال، با انتشار استوری‌هایی در صفحه اینستاگرام خود به آنها واکنش نشان داد.

طارمی در استوری مربوط به اینتر، تصویری از پوستر قهرمانی نراتزوری از صفحه رسمی این باشگاه منتشر کرد و نوشت: «پیروزی سزاوارانه، تبریک می‌گویم.»

همچنین مهاجم تیم ملی ایران که تجربه چهار سال فوق‌العاده در پورتو را داشته، با انتشار پوستر این باشگاه، پیام دیگری برای قهرمانی تیم سابقش منتشر کرد و نوشت: «پیروزی بزرگ، تبریک فراوان.»

2449951

طارمی پیش از حضور در المپیاکوس، دوران موفقی را در پورتو سپری کرد و پس از آن راهی اینتر شد و حالا نیز قهرمانی دو تیم سابق خود را تبریک گفته؛ آن هم در فصلی که همراه با المپیاکوس در سوپر لیگ یونان به قهرمانی نرسید و شاید در رتبه دوم هم قرار نگیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا