اخبار ورزشی

مهندس ذوب‌آهن همچنان رکورد می‌زند (عکس)

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، در روزهایی که ذوب‌آهن به واسطه مصدومیت برخی نفرات، با کمبود شدید بازیکن مواجه است، آمادگی محسن آذرباد برای محمد ربیعی و همکارانش اتفاقی ویژه محسوب می‌شود. هافبک باتجربه ذوبی‌ها در بازی های اخیر تیمش عملکرد خوبی داشته و در همه موفقیت های گاندوها رد پای او دیده می‌شود.

ذوب‌آهن روز گذشته هم بردی ارزشمند و خانگی را مقابل مس رفسنجان با نتیجه دو بر یک جشن گرفت و محسن آذرباد موفق شد پاس هردو گل تیمش را برای هم‌تیمی‌های خود ارسال کند.

ویدئو: 375573ویدئو: 375584

در صحنه گل اول ارسال آذرباد از روی نقطه کرنر را محمود قائد رحمتی با ضربه سر به تور دروازه مس چسباند و در صحنه گل دوم هم کاپیتان ذوبی‌ها با حرکتی خوب در عرض زمین و پاسی زیبا به عمق دفاع حریف، مرتضی تبریزی را در موقعیت تک به تک با حامد لک قرار داد تا برای دومین بار دروازه مس فرو بریزد.

هردو گلزن ذوب آهن (قائدرحمتی و تبریزی) بعد از باز کردن دروازه به سمت آذرباد رفتند و از پاس او تشکر کردند.

آذرباد با دو پاس گلی که دیروز برای هم‌تیمی های خود ارسال کرد، جمع پاس گل‌های خود در فصل جاری را به 5 پاس رساند تا عملکرد فوق‌العاده خود را نشان بدهد. او که در فصل جاری 4 بار هم برای تیمش گلزنی کرده، در دوران حضورش در لیگ برتر جمعا 28 پاس گل داده و از این حیث یکی از بهترین هافبک‌های فوتبال ایران به‌شمار می‌رود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا