سه غایب قطعی سپاهان مقابل ملوان

به گزارش ورزش سه، سپاهان در هفته نخست لیگ برتر سه غایب قطعی خواهد داشت که این تیم را همراهی نخواهند کرد، محمدرضا اخباری، ریکاردو آلوز و انزو کریولی نفراتی هستند که محرم نمی تواند از آنها در هفته نخست لیگ برتر استفاده کند.
مصدومیت محمدرضا اخباری همچنان ادامه دارد و این بازیکن در طول هفته با تمریناتی که زیر نظر کادرپزشکی انجام داد نتوانست شرایط بازی را پیدا کند و به این شکل حسین حسینی و نیما میرزازاد دو بازیکنی هستند که یکی درون دروازه و دیگری روی نیمکت قرار خواهد گرفت.
انزو کریولی و ریکاردو آلوز دو خرید خارجی این تیم هم به دلیل صادر نشدن کارت بازی شرایط حضور در مسابقه را نخواهند داشت و از غایبان بزرگ این تیم هستند.
علیاصغر اعرابی با پایان دوره مصدومیت و محمد عسکری با حضور در تمرینات مشکلی برای حضور در این مسابقه نخواهند داشت و نویدکیا در صورت صلاحدید از این بازیکنان استفاده خواهد کرد.