اخبار ورزشی

رئال قوی بود، حالا ژابی را هم دارند

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، مدافع برزیلی بروسیا دورتموند، درباره تقابل با رئال مادرید در مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی باشگاه‌ها گفت: «ما تورنمنت بسیار خوبی را پشت سر می‌گذاریم. بازی به بازی بهتر می‌شویم و در حال پیشرفت هستیم. همه چیز برای انجام یک بازی خوب مقابل رئال مادرید در اختیار داریم. این بازی بسیار سخت خواهد بود. باید به مبارزه ادامه دهیم و برای انجام کاری بزرگ رویاپردازی کنیم.»

دورتموند چند هفته پس از رویارویی با تیم ژابی آلونسو در آخرین هفته بوندس‌لیگا، که با پیروزی تیم نیکو کواچ به پایان رسید، دوباره با او روبه‌رو خواهد شد. کوتو درباره آلونسو گفت: «ژابی مربی فوق‌العاده‌ای است. دستاوردهای او در دو سال حضور در لورکوزن بسیار قابل توجه است؛ یک سال همه چیز را برد و سال دیگر نایب‌قهرمان شد. این تازه شروع کار اوست.»

کوتو به دشواری این مرحله آگاه است: «رئال مادرید همان بازیکنان همیشگی را دارد، با اضافه شدن خریدهای جدید. آنها یکی از بهترین تیم‌های دنیا هستند. ما باید آن‌ها را به خوبی آنالیز کنیم. بازی مقابل آنها همیشه دشوار است.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا