اخبار ورزشی

دو بار حسرت پرسپولیس: وای از تیرک دروازه!

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، در آخرین بازی فصل امروز پرسپولیس میزبان هوادار است. سرخ‌ها که برای کسب سهمیه لیگ نخبگان آسیا می‌جنگند، در نیمه اول این بازی با وجود برتری نسبی و خلق موقعیت‌های خطرناک، نتوانستند به گل برسند.

شاگردان اسماعیل کارتال دو بار تیرک دروازه آرشا شکوری، دروازه‌بان جوان هوادار، را به لرزه درآوردند، اما بدشانسی مانع از گل‌زنی آنها شد. هوادار که با دفاعی چندلایه و ضدحملات بازی می‌کرد، موفق شد در این نیمه دروازه‌اش را بسته نگه دارد و با تساوی بدون گل به رختکن برود.  

ویدئو: 376351

اولین موقعیت خطرناک پرسپولیس در دقیقه ۳۴ رقم خورد. روی یک کرنر ارسالی توسط سروش رفیعی، سردار دورسون، مهاجم ترک‌تبار سرخ‌ها، با یک ضربه سر خطرناک دروازه هوادار را تهدید کرد. ضربه او اما با بدشانسی به تیرک دروازه برخورد کرد و به بیرون رفت، لحظه‌ای که حسرت بزرگی برای دورسون و هواداران به همراه داشت.

ویدئو: 376358

در آخرین ثانیه‌های نیمه اول، پرسپولیس بار دیگر به گل نزدیک شد. در دقیقه ۴+۴۵، سروش رفیعی روی یک ضربه ایستگاهی، ارسال دقیقی به محوطه جریمه هوادار انجام داد. توپ روی سر گئورگی گولسیانی، مدافع گرجستانی پرسپولیس، فرود آمد و ضربه سر او به شکلی خطرناک به تیرک افقی دروازه خورد و به بیرون رفت. این دومین بار بود که تیرک دروازه، مانع گل‌زنی سرخ‌ها شد و حسرت دیگری برای شاگردان کارتال به جا گذاشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا